Bezstresová porážka
pod dohledem veterináře

Bio jatka otevřená v prosinci 2012 společností RVES Bublava s.r.o. v obci Kámen u Kraslic na Karlovarském kraji zaručují díky propojení s vlastním chovem maximální kvalitu a bezstresové zacházení s dobytkem. Tato bio jatka jsou schopna zpracovat až 1000 kusů hovězího dobytka ročně, a to za dodržení přísných podmínek ekologického zemědělství a směrnic Evropské unie.

Vedle porážky skotu a dodávek bio hovězího masa jsou jatka certifikována i na zpracování skopového masa a zvěřiny.

V rámci provozu bio jatek, nabízíme porážku, zpracování a vyzrání masa. Porážky lze realizovat v rámci bio či konvence a porážet lze skot, ovce či zvěřinu. Poražené maso lze u nás nechat zpracovat zkušenými řezníky a nechat vyzrát v chladících boxech.V rámci provozu bio jatek, nabízíme porážku, zpracování a vyzrání masa. Porážky lze realizovat v rámci bio či konvence a porážet lze skot, ovce či zvěřinu. Poražené maso lze u nás nechat zpracovat zkušenými řezníky a nechat vyzrát v chladících boxech.

Vlastní
výroba

Maso sami bouráme a připravujeme k expedici a vyrábíme další masné produkty jako např. vlastní párky, špekáčky či klobásy. 

Stejně jako při chovu i při výrobě nepoužíváme chemii, můžete ochutnat třeba náš Párek Premium bezdusitanový či MeatPoint Klobásu bezdusitanovou.

Naše maso a další výrobky jsou k dostání v našem Řeznictví MeatPoint.